Samen leren, dat doen we tijdens alle JWB activiteiten. Om jouw leeractiviteiten te waarderen verdien je bij JWB activiteiten Badges. Een badge is een bewijs dat jij hebt laten zien dat je bijvoorbeeld goed kunt samenwerken, kunt luisteren of kunt debatteren. Elke activiteit of bijeenkomst heeft een nieuw aanbod badges. Spaar jij mee?!

Wat zijn Badges nou eigenlijk?

Een badge is een online erkenning die je kunt verdienen door het laten zien van een bepaalde vaardigheid of kwaliteit tijdens een activiteit van het JWB. Een badge is een bewijs zijn dat jij tijdens een JWB activiteit hebt laten zien dat je bijvoorbeeld goed kunt samenwerken, debatteren of goed kunt luisteren.

Hoe kun je Badges verdienen?

Badges kun je verdienen door deel te nemen aan een JWB activiteit. Per activiteit kun je unieke badges verdienen die je kunt toevoegen aan jouw badge wallet. Je verdient een badge door de vaardigheden die je nodig hebt tijdens een activiteit te laten zien.

Waar kun je Badges “claimen”?

Badges kun je claimen door de QR code te scannen die aanwezig is/gepresenteerd wordt op een JWB activiteit. De precieze instructies om je badge te claimen vind je hier < Link naar pdf instructies Badgecraft toevoegen>

Claim hier je eerste proef badge!

De eerste badge verdien je hier op onze website! Scan de QR code hiernaast en voeg alvast de eerste badge toe aan jouw persoonlijke Badge Wallet.

Ga aan de slag!

Heb je nog vragen over Badgecraft? Neem dan contact op met één van de coördinatoren van het JWB. Hun contactgegevens vind je hier.

Download Badgecraft op je telefoon