[vc_row][vc_column][us_single_image image=”726″][vc_column_text]“Jaarlijks komen we bij elkaar voor een werkweekend. We stellen een nieuwe jaaragenda op, we bespreken de inhoudelijke en organisatorische rolverdeling en staan stil bij de ontwikkelingen die gaande zijn in de jeugdhulp!”

Op vrijdag 18 januari verzamelden we in Nijmegen waar we gebruik mogen maken van een leefgroep van Entrea! Na een kort voorstelrondje was het tijd om de verwachtingen voor het werkweekend met elkaar te bespreken! Er wordt besproken dat we efficiënt met elkaar willen vergaderen en dat we er bovenal een gezellig en leuk werkweekend van willen maken!

Dat lekker eten bij een JWB werkweekend vanzelfsprekend is, komt omdat Henk alles altijd tot in de puntjes voorbereid. Ditmaal geen gourmet, maar een winter BBQ. Goed vlees, lekkere salades en een driepoot met pan en een BBQ waren onderdeel van dit grote succes! Dat we deze avond afsluiten met een potje weerwolven is inmiddels een ware traditie binnen het JWB.

Na een stevig ontbijt was het zaterdag tijd voor actie! Hanne Peerenboom sluit aan om ons kennis te laten maken met EVO-T, Waar liggen jouw talenten en hoe kun jij deze inzetten binnen de organisatie van het JWB?

We leren veel van EVO-T, van SISI tot FEFE, van TITI tot NENE, we herkennen onze talenten en leren hoe we ze binnen het JeugdWelzijnsBeraad kunnen inzetten.

Na de lunch is het tijd voor het opstellen van het jaarplan en het bepalen van onze speerpunten voor 2019!

Gekozen is om dit jaar de focus te leggen op 5 speerpunten:

  • Geweldloos verzet
  • Jeugdhulp naar 21
  • Recht op passend onderwijs
  • JWB Noord
  • Doorverhuizen

In het werkweekend is er een nieuwe voorzitter voor het jongerenbestuur gekozen: Gabriël Gomes! “Ik vind het ontzettend leuk dat ik dit jaar door het jongerenbestuur ben gekozen als voorzitter, ik ga samen met het bestuur hard mijn best doen om zoveel mogelijk doelen te behalen!” Noortje Beukeboom is gekozen tot Vice-voorzitter.

Het werkweekend werd afgesloten met een heerlijke maaltijd waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging om te blijven denken en dromen over een prachtig en participatief 2019!

Noortje: “Ik vond het werkweekend efficiënt. Er zijn concrete plannen voor 2019 tot stand gekomen! Daarnaast was het fijn dat dit met veel humor en plezier ging!”

Romena: “Ik vond het een erg gezellig en productief werkweekend, waarin we weer veel goede en leuke plannen voor het komende jaar hebben gemaakt! Ik heb erg veel zin om ermee aan de slag te gaan!” [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel op social media!

[/vc_column_text][us_sharing type=”solid” align=”center” counters=”hide” email=”1″ facebook=”1″ twitter=”1″ gplus=”1″ linkedin=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]